Széchenyi 2020 pályázat

Home » Széchenyi 2020 pályázat

Kedvezményezett neve: GUMETALL Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: GuMetall Kft. intenzív gyártáskapacitás bővítése 2020 VEKOP

Szerződött támogatás összege: 8 945 615 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 70%

Projekt tartalmának bemutatása: „A fő fejlesztésünk ebben a projektben a gyártási folyamatunk egyik szűk keresztmetszetét fogja kapacitásbővítéssel jelentős mértékben megszüntetni, igy a szállítási rugalmasságot és gyártási időt jelentősen csökkenteni. 2016 óta 2 műszakos termékgyártás folyik vállalkozásunkban. Jelenleg a gyártási folyamatok megfelelően szabályozottak. A gyártási folyamatban a gumitermékek sorjázása jelenleg kézzel folyik. Ez jelentős emberi kapacitást és időt igényel. A kézi sorjázást szeretnénk leváltani egy automata sorjázó berendezéssel, amely minimum 10-szeresére növelné a sorjázási gyorsaságot.

A gumi sorjázó gép a gyártási, szállítási gyorsaságot növeli. Ügyfeleink folyamatos igénye a gyártási idő csökkentése. Adott idő alatt nagyobb mennyiséget tudunk majd gyártani, ezért rendelés állományunk is növekedni fog. Ez további intenzív (automata gumi fröccsöntő gépek beszerzése) és extenzív (létszámnövelő) kapacitás bővítést generál majd.

Az informatikai eszközök, zárt láncú kamera rendszer, hálózati nyomtatók, az üzemi, raktári árnyékolók használata növelik a munkabiztonságot, hatékonyságot, javítják a munka körülményeket. Ezek összességében az alkalmazottak és a tulajdonosok, végső soron pedig az ügyfelek elégedettségét növelik majd.

Projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2021.12.01.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00622

szechenyi2020_erfa_bottom
Menü